BRAIN.WOOD kaubamärk kuulub firmale BRAINWOOD OY

BRAINWOOD OY on disainile panustav, innovatiivsetele sisustus- ja akustikapaneelidele keskendunud ettevõte, kes teenindab nii avalike ruumide kui ka kodukeskkonna vajadusi erinevate sisustuspaneelide ja materjalide osas.

Ühiseks nimetajaks pakutavatele sisustus- ja akustikapaneelidele on lisaks visuaalselt huvipakkuvale välisilmele ka toodete funktsionaalsed omadused. Nendeks on näiteks akustikapaneelide testitud kõrged heli absorbeerimisnäitajad, aga ka kõikide toodete juurde kuuluvad spetsiaalsed, enamasti varjatud, paigaldussüsteemid.

BRAIN.WOOD tootevalik täiendab arhitektuurilisi lahendusi, pakkudes vastavalt vajadustele nii seinapaneele, laepaneele, vaheseinu, aga ka materjale kaupluste kujundamiseks, lettidele ja teistele sisustuselementidele, seda nii avalikesse ruumidesse kui ka kodudesse.
Äärmisel lai valik mustreid ja värve pakub sisekujundajatele ja disaineritele uusi ning huvitavaid võimalusi loomaks pilkupüüdvaid välisilmeid ja iseloomulike keskkondi. Brainwood OY tooteseeriate ajalugu ulatub tagasi 90-ndatesse, mil nende esimesed paneelid osalesid puu innovaatilise kasutuse võistlusel WOOD OF FINLAND. Tänasel päeval pakub firma mitut tüüpi sisekujundus- ja akustilisi paneele, mliseid valmistatakse Soomes (POP ja Avanti), Itaalias (näiteks Topakustik) ja Prantsusmaal (Marotte).

Oluline osa Brainwood OY poolt pakutavatest teenustest on ka projekteerimisel.
Brainwood OY ekspordib oma tooteid nii Skandinaavia kui ka Balti riikidesse, samuti USA-sse.

Eestis esindab Brainwood OY ja BRAIN.WOOD kaubamärki Incaservices OÜ.

Helsinki näidistesalongi külastamiseks palume teha ajareserveering Incaservice OÜ kontaktidel (telefon +372 6030019; e-kiri info@brainwood.ee).

BRAIN.WOOD