Disainile ja innovatilisele puitmaterjali käsitlusele panustav sisustus- ja akustikapaneelide firma Brainwood OY sooviks on pakkuda ühtviisi head teenust nii äri- kui ka kodukliendile. BRAIN.WOOD kaubamärgi all pakutavate toodete kasutusala on väga lai. Meil on maailmakogemus pankade, arsti- ja tervisekeskuste, helistuudiote, kodukinode, hotellide ja konveretnsikeskuste sisekujundusega.

 

Sisekujundajad, arhitektid ja disainerid leiavad siit innovaatilisi materjale, mis aitavad luua avalikesse ruumidesse, töökeskkonda ja kodudesse uueilmelisi ning atraktiivseid interjööre. Pakkume lahendusi, mis muudavad ruumi omanäoliseks, kus ka väikesel pinnal lähestikku asuvad ruumid võivad olla eriilmelised ning samas funktsionaalsed.

 

Kasutatud konstruktsioonilised lahendused ning materjalide tootmistehnoloogiad loovad tervikud, mis muudavad lihtsamaks nii materjalide kasutamise kui ka valmis süsteemide paigalduse.

 

Tänases tooteportfellis on Itaalia firmalt Patt SPA TOPAKUSTIK heli absorbeerivad sisustuspaneelid, Soomes valmistatud naturaalvineerist Jaana Ylitalo disainitud POP–seeria ja Harri Helorinne disainitud AVANTI PRINT COMPART tootesari, Prantsuse firmalt Oberflex on valikus üle 50 erinava kombinatsiooni tekstuurseid lamineeritud spoone, Prantsuse firmalt Marotte 3-mõõtmelise pinnatöötlusega viimistluspaneelid ning veel mitmeid loodulikke materjale.

Kõik esindatud materjalid ja süsteemid on disainitud, arendatud ja toodetud selliselt, et tulemus oleks sammukese ees klientide ootusest ning interjöörid, kus neid materjale kasutatakse, annaks inimestele uusi positiivseid impulsse.

 

Oma tootevalikut kujundades oleme lähtunud soovist pakkuda maksimaalselt looduslikke materjale, millele on tootmisprotsessides antud mitmeid erinevaid funktsionaalseid omadusi ja lisatud elemente nende vastupidavuse tõstmiseks.

 

Täpsem info toodetest on alalõigus Tooted ja Tehniline info. Näidiste või infomaterjalide saamiseks, samuti tootenäidistega laiema valikuga tutvumseks saatke e-kiri info@incaservices.ee.

 

Oleme kindlad, et leiate meie esitletavast valikust endale sobiva. Uute ideede või spetsiaalsemate vajaduste korral andke meile neist teada– koos leiame lahenduse, mis toob rõõmu ja rahulolu.


BRAINWOOD OY
Näsilinnankatu 22
33210 Tampere, Finland
Tel +358-3-233 0476
Fax +358-3-223 0487
info@brainwood.net
www.brainwood.net